Τι είναι η ιόχρους φλόγα

 Violet Flame

Είναι νοήμων ενέργεια της 7ης Ακτίνας πανταχού παρούσα, έτσι διαμορφωμένη από Θείες Υπάρξεις ώστε να μπορεί να εξαγνίσει κάθε δυσαρμονική ενέργεια σε εκείνον που την επικαλείται.

Γι’ αυτό ονομάζεται και Ιερό Πυρ της Αγάπης, του Ελέους, της Ελευθερίας , της Αγνότητας και του Αγίου Πνεύματος.

Είναι το εργαλείο της θεϊκής αλχημείας το οποίο, η συνεχής χρήση επιταχύνει τη δόνηση του ενεργειακού μας πεδίου, και συμβάλλει έτσι στην επέκταση της πνευματικής μας συνείδησης.

Αυτή η Ιερή Φλόγα που κατά το μεγαλύτερο μέρος αόρατη, ενώνει την ύλη και το πνεύμα, ένα Θεϊκό μέσο που εξαγνίζει, και μετουσιώνει συμπεριφορές και πεποιθήσεις.

Eνεργεί εντοπίζοντας τα πάντα που χρειάζονται να καθαριστούν, να ανανεωθούν, φέρνοντας απελευθέρωση σε εκείνους που την χρειάζονται και την επικαλούνται.

Ακριβώς όπως και ο τρόπος θεραπείας του Reiki, λειτουργεί τόσο στο φυσικό σώμα όσο και στα αιθερικά σώματα και πνευματικά επίπεδα, και λειτουργεί ακόμα και όταν γίνεται επίκληση, διάταγμα από απόσταση.

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι από τα επτά κύρια χρώματα του ορατού φάσματος, το βιολετί έχει την υψηλότερη συχνότητα και βρίσκεται στο σημείο μετάβασης στην επόμενη οκτάβα των φωτεινών δονήσεων.

Ο Δρ Bernard Jensen, διάσημος πρωτοπόρος της έρευνας στις θεραπευτικές τέχνες, ειδικά της ιριδολογίας και της χρωματοθεραπείας, αναγνωρίζει το βιολετί / μοβ ως το υψηλότερο από όλα τα χρώματα για θεραπεία, καθώς έχει διαπιστώσει ότι ο δονητικός ρυθμός μωβ και ιώδες ενεργοποιεί την υπόφυση.

 

Η Ιόχρους Φλόγα συνδέεται με το τσάκρα της Κορώνας.

Με τον Αναληφθέντα Διδάσκαλο Άγιο Γερμανό (Σαιν Ζερμαίν)

και με τον Αρχάγγελο Ζακχιήλ.

 

 

Τα Κύρια Οφέλη της ιοχρούς φλόγα

Αντιμετώπιση σωματικών, συναισθηματικών και πνευματικών ασθενειών.

Για διευκόλυνση του πόνου.

Θεραπεία νοητικών συναισθηματικών τραυμάτων.

Καθαρισμός και Εξάλειψη του αρνητικού Κάρμα.

Διαλύει τις δυσκολίες και τα όποια εμπόδια.

Προστατεύει, εξαγνίζει, θεραπεύει, μετουσιώνει.

Η Ιόχρους φλόγα είναι ένα από τα μεγαλύτερα ελάχιστα γνωστά πνευματικά εργαλεία στον πλανήτη και ένα τεράστιο δώρο από τον Θεό για την ανθρωπότητα.

Είναι μια πτυχή του φωτός και της ενέργειας του Δημιουργού μας.

 

{ Νεκταρία Σπυροπούλου}      

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

 

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα