Τι είναι η ολότητα;

Όταν προχωράμε στον πνευματικό μας δρόμο

Η συνειδητοποίηση της σχέσης μας με ότι υπάρχει στο σύμπαν γίνεται πιο εμφανής.
Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτό που κάνουμε ως άτομα, επηρεάζει τη συνείδηση του συνόλου.
Ένας καλός τρόπος για να κατανοήσουμε τη σύνδεση μεταξύ όλων των πτυχών της δημιουργίας είναι να κοιτάξουμε το DNA μας, το οποίο είναι το κληρονομικό υλικό που συνθέτει το δυναμικό της συνείδησης για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς.

Οι δομές DNA περιέχουν τα αρχεία όλων των προγόνων μας, καθώς και πληροφορίες για την εξέλιξη και τις βιολογικές λειτουργίες μας.
Όχι μόνο το DNA περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη φυσική εκδήλωση της ζωής, αλλά και το όχημα που μας δίνει πρόσβαση σε υψηλότερες διαστάσεις και μας επιτρέπει να φτάσουμε σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Το DNA μας, μας συνδέει με την πολυδιάστασή μας.

Το αρχικό γενετικό αποτύπωμα DNA

Για την ανθρωπότητα, γνωστό ως Silicate Matrix (πυριτική μήτρα), σχεδιάστηκε για να παρέχει πρόσβαση σε 12 κλώνους DNA.
Ως μέρος της ιστορίας του πλανήτη Γη, η ανθρωπότητα αποσυνδέθηκε από το αρχικό Θεϊκό σχέδιο αφήνοντας μόνο δύο σκέλη DNA ενεργά, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού της συνείδησής της.

Μέρος της διαδικασίας Ανάληψης συνίσταται στην αποκατάσταση του DNA μας μέσω αναβαθμίσεων φωτός και ενεργοποιήσεων για την αντιστροφή όλων των μεταλλάξεων που προέκυψαν από γενετικό χειρισμό και από την υποβάθμιση της συνείδησης.

Καθώς αναβαθμίζουμε το φωτόσωμα μας, το ίδιο συμβαίνει και με τα αποτυπώματα DNA μας.
Πολλές φωτεινές ψυχές εθελοντικά ενσαρκώθηκαν στον πλανήτη Γη κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ανάληψης, για να αποκαταστήσουν το ανθρώπινο DNA και να αποκαταστήσουν το Θείο σχέδιο.
Αυτό είναι δυνατό επειδή κατέχουν υψηλότερα σκέλη DNA, καθώς προέρχονται από υψηλότερες διαστάσεις.

Όταν ενσαρκώνονται σε έναν πλανήτη χαμηλότερης πυκνότητας, διατηρούν ζωντανό το δυναμικό του Αγγελικού Ανθρώπινου Σχεδιαγράμματος επειδή έρχονται με τις δυνατότητες του αρχικού τους DNA και των σταθμών ταυτότητας.
Αυτό τους επιτρέπει επίσης να κάνουν διορθώσεις σε συλλογικά χρονοδιαγράμματα και πεδία συνείδησης.

Όταν ξεκινούν τη διαδικασία αποκατάστασης DNA, αυτός ή αυτή θα εισέλθει σε μια διαδικασία καθαρισμού όλων των στρεβλώσεων που επηρεάζουν τη συλλογική συνείδηση.
Αυτό συμβαίνει επειδή είμαστε όλοι συνδεδεμένοι μέσω του DNA μας.

Οι προγονικές μας γραμμές

Δεν περιορίζονται μόνο στους συγγενείς μας σε ανθρώπινη μορφή, και έτσι η εκκαθάριση του DNA θα επηρεάσει επίσης τις προγονικές καταγωγές που προέρχονται από άλλα συστήματα και διαστάσεις αστεριών.

Η ανθρωπότητα ήταν ο αγώνας σε αυτό το σύμπαν με περισσότερους γενετικούς συνδυασμούς με άλλες φυλές και ζωντανούς οργανισμούς.
Αυτό βάζει την ανθρωπότητα σε προνομιακή θέση για να οδηγήσει την καθολική ανάβαση σε υψηλότερες διαστάσεις.

Όσο περισσότερο μπορεί η ανθρωπότητα να ανυψώσει τη συνείδησή της

Τόσο περισσότερα όντα και φυλές θα μπορούν να κάνουν το ίδιο.
Το ανθρώπινο DNA είναι η βιβλιοθήκη όλου του γενετικού υλικού αυτού, της παγκόσμιας μήτρας που σημαίνει ότι είμαστε συνδεδεμένοι με όλα τα μέρη της δημιουργίας.

Έτσι, όταν μπαίνουμε σε μια διαδικασία καθαρισμού DNA, θα γίνουμε επίσης αγωγοί θεραπείας για όλες τις άλλες φυλές που συνδέονται με το ανθρώπινο σχεδιάγραμμα.
Αυτή η διαδικασία γίνεται πολύ έντονη όταν ορισμένες στρεβλώσεις επηρεάζουν ολόκληρη την συλλογική ανθρώπινη συνείδηση.

Για παράδειγμα, ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη υποφέρουν από πόνο στο δεξί γόνατο, είναι επειδή η αρσενική ενέργεια από τις προγονικές μας γραμμές έχει υποστεί ενεργητική ανισορροπία ως αποτέλεσμα προτύπων πατριαρχικής κυριαρχίας και τυραννίας.
Ο πόνος στο γόνατο αντιπροσωπεύει την απροθυμία να είναι ευέλικτο, η ακαμψία να επιβάλουμε τη θέλησή μας σε άλλους.

Πολλοί άνθρωποι φέρουν αυτόν τον πόνο χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι είναι μια ενεργητική ανισορροπία της αρσενικής ενέργειας και αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πόσα φάρμακα παίρνουμε, ο πόνος θα επιμείνει εάν δεν αντιμετωπίσουμε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.
Δεν είμαστε μόνο συνδεδεμένοι με όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το DNA μας, αλλά και με τους πλανητικούς σχηματισμούς όλων των τόπων όπου έχουμε ενσαρκωθεί.

Μόλις καταφέρουμε να θεραπεύσουμε αυτά τα μπλοκ και τις ανισορροπίες μέσα μας, δημιουργούμε ένα θεραπευτικό πρότυπο για όλους εκείνους είναι μπροστά μας, καθώς και για τις επόμενες γενιές.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πολλές ψυχές αισθάνονται τις ψυχές των προγόνων τους να έρχονται σε αυτούς, για να λάβουν τα νέα πρότυπα θεραπείας που έχουν δημιουργήσει.
Είναι σαν να δημιουργείς ένα νέο σχεδιάγραμμα που μπορεί να διαγράψει όλες τις προηγούμενες παραμορφώσεις και δίνει σε όλα τα όντα την ευκαιρία να έχουν μια διαφορετική εμπειρία.

Για να αντιμετωπίσουμε

Καλύτερα όλες τις ενεργειακές ανισορροπίες της συλλογικής συνείδησης, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πάντα συνδεδεμένοι με το σύνολο.
Αυτό μας δίνει την ευκαιρία να γεννήσουμε την ευθύνη απέναντι στην ευημερία όλων των πλασμάτων, γιατί και οι ανισορροπίες τους είναι δικές μας.

Εάν δεν θεραπεύουμε όλα τα πρότυπα που μας κρατούν πίσω, υποτιμούμε την επέκτασή τους αποδεχόμενοι τους ως τρόπο ζωής.
Έχουμε τη δύναμη να θεραπεύσουμε ολόκληρες γενιές όταν επιλέγουμε αγάπη και συγχώρεση από τον φόβο και τον χωρισμό.
Ο λόγος για τον οποίο οι ψυχές δέχτηκαν αυτήν την πρόκληση της αποκατάστασης DNA είναι επειδή αγαπούν την ανθρωπότητα και τιμούν όλη τη ζωή.
Αυτή είναι η έννοια της ολότητας.

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα