Τι είναι οι καρμικοί δεσμοί;

Ο καρμικός δεσμός

Eίναι η ενεργητική σύνδεση που ένα άτομο φέρνει μαζί του από προηγούμενες ζωές μέσω υποσχέσεων, συμφωνιών ή διατάξεων που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτών των ζωών.
Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν καρμικό δεσμό με ανθρώπους ή μέρη, συνδέοντάς τους με το, να τους στερείτε τη συναισθηματική, ψυχολογική και ακόμη και σωματική ελευθερία.

Υπάρχουν εκείνοι που το περιγράφουν ως ένα αόρατο σκοινί που συνδέει το άτομο με άλλο άτομο ή μέρη, δημιουργώντας φόβο ή εξάρτηση από αυτά.
Η προέλευση ή η ύπαρξη αυτού του καρμικού δεσμού οφείλεται σε ερωτικές σχέσεις, υποσχέσεις, συμφωνίες ή όρκους που έγιναν σε προηγούμενες ζωές ή ίσως σε αυτήν την παρούσα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να ανιχνεύσουμε εάν έχουμε καρμικό δεσμό και τι είδους είναι, αφού αν δεν το γνωρίζετε, μπορείτε ακούσια να επιδεινώσετε την τρέχουσα κατάστασή σας, να μείνετε σε ένα μέρος λόγω φόβου, να φύγετε ή να αλλάξετε ή να δημιουργήσετε συναισθηματική εξάρτηση με ένα άτομο σε ένα τέτοιο σημείο που σχηματίζει ένα τοξικό δεσμό μαζί της.

 

Εντοπίστε τι είδους καρμικό δεσμό μπορεί να έχετε

 

Καρμικός δεσμός για έναν σύντροφο: Εάν ο καρμικός σας δεσμός είναι για ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι πιθανό να αισθάνεστε μια προσκόλληση σε αυτό με σχεδόν ιδεολογικό τρόπο, μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό το άτομο να δημιουργήσει συναισθηματική εξάρτηση και ότι συμβαίνει, εσείς θα συνδέεται πάντα συναισθηματικά με αυτό.

Μπορείτε ακόμη και να αισθανθείτε υπερβολικά προστατευτικός για αυτό το άτομο σε ένα ανθυγιεινό επίπεδο, παρακολουθώντας πάντα την ευημερία και την προστασία του.

Μπορείτε επίσης να περιστρέφεστε γύρω από το ίδιο άτομο ανεξάρτητα από τον αριθμό των σχέσεων που έχετε, καθώς περνάει ο καιρός επιστρέφετε πάντα σε αυτό το άτομο ή οι σκέψεις σας δεν το αφήνουν ποτέ, προκαλώντας αποτυχίες σε όλες τις σχέσεις που ξεκινάτε.
Αυτός ο τύπος καρμικού δεσμού είναι επιβλαβής στο σημείο που μπορείτε να καταλήξετε πάντα να περιμένετε αυτό το άτομο με τα χρόνια.

Καρμικός δεσμός για ένα συγκεκριμένο μέρος: Υπάρχει ένας καρμικός δεσμός για ένα σπίτι ή για μια συγκεκριμένη χώρα, πολιτεία ή περιοχή.
Ένα μέρος όπου αισθανόμαστε προσκολλημένοι, λυπημένοι, που δεν μπορούμε να το αφήσουμε και να ξεκινήσουμε κάπου αλλού είναι επειδή έχουμε δεσμό με αυτό το μέρος.

Μπορεί να συμβεί παρόλο που προσπαθούμε να αφήσουμε αυτό το μέρος και να ξεκινήσουμε από το μηδέν σε άλλο, τα σχέδιά μας συνεχώς πηγαίνουν χαμένα, συνειδητοποιώντας ότι δεν βγαίνετε μέσα από αυτό το μέρος αλλά ούτε έξω από αυτό.

 

Πώς σχηματίζεται ο καρμικός δεσμός;

Ένας καρμικός δεσμός σχηματίζεται από μια υπόσχεση, ένα διάταγμα ή έναν όρκο που είχε γίνει σε προηγούμενες ζωές, δεσμεύοντας έτσι τον εαυτό σας με αυτό το άτομο ή το μέρος που ορκίστηκε να μην αφήσετε για τίποτα ή κανέναν.

Εξαιτίας αυτών πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτό που θέλετε και με αυτό που ορίζεται.
Η λέξη έχει δύναμη και γι ‘αυτό πρέπει να ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιήσετε.
Δημιουργία ευλογιών και όχι δέσμευση.

 

Παράδειγμα καρμικού δεσμού:

Όταν ένα άτομο κάνει έναν όρκο αγάπης με έναν άλλο και ορκίζεται να το προστατεύσει και να μην το αφήσει ποτέ, εκεί δημιουργεί έναν καρμικό δεσμό, ο οποίος ενεργοποιείται παρά τον χρόνο και το χώρο.
Όταν υπάρχουν εμπόδια σε μια σχέση, είτε από την οικογένεια, είτε από τρίτα μέρη, δημιουργούν εξάρτηση και συναισθηματική προσκόλληση μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι έναν καρμικό δεσμό, ο οποίος θα έχει συνέπειες στο σήμερα.

Πώς να εξαλείψετε τον καρμικό δεσμό;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την εξάλειψη του καρμικού δεσμού, όλα θα εξαρτηθούν από τη δέσμευση και την πεποίθηση ότι αυτό που θα κάνετε για να το σπάσετε είναι αλήθεια και με αυτή την πεποίθηση θα μπορείτε να σπάσετε αυτό το αόρατο καλώδιο που σας εμποδίζει να είστε συναισθηματικά ελεύθεροι.

 

Σπάζοντας τον καρμικό δεσμό μέσα από διατάγματα:

Υπάρχει μια σειρά ισχυρών φράσεων και χρησιμεύουν για την αναίρεση οποιασδήποτε σύνδεσης που δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη, τις εξαρτημένες σχέσεις και οποιονδήποτε αφύσικο δεσμό.
Λειτουργούν συνδέοντας τον εσωτερικό σας κόσμο για να διορθώσετε και να θεραπεύσετε όλους αυτούς τους δεσμούς που σας δεσμεύουν σήμερα.

Εξασκηθείτε σε αυτά που είναι πραγματικά λειτουργικά:

 “Συγγνώμη, συγχώρεσέ με, σε ευχαριστώ, σε αγαπώ”.

“Σε συγχωρώ, σε ξέχασα, σε άφησα.”

“Αυτή τη στιγμή διαλύω όλες τις σκέψεις, τη στάση, τα συναισθήματα, τα λόγια και τις ενέργειες που έκανα και έχουν παραβιάσει τις αρχές μου και απενεργοποιώ όλα τα αρνητικά σε αυτές.”

“Διασφαλίζω αυτή τη στιγμή ότι είμαι απαλλαγμένος/η από δεσμούς, κατάρες, διατάγματα και οποιαδήποτε λέξη που έγιναν με τους προγόνους μου και που θα μπορούσαν να με δεσμεύσουν και να αφαιρέσουν την ελευθερία μου.

«Σας συγχωρώ για το ρόλο που σας έβαλα να παίξετε στη ζωή μου για να μου διδάξετε ένα μάθημα. Ζητώ συγνώμη για το ρόλο που ήρθα να παίξω στη ζωή σας, για να σας διδάξω ένα μάθημα ».

“Ακυρώνω κάθε συμφωνία με οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια που τροφοδοτεί τον βρόχο.”

 

Σπάζοντας τον καρμικό δεσμό μέσω της οραματισμού:

Μπορείτε επίσης να επιτύχετε την αποκοπή του καρμικού δεσμού, να οραματιστείτε το άτομο, το μέρος ή τη σκέψη που σας συνδέει, να τους ευλογήσετε και να τους στείλετε μια ακτίνα φωτός αγάπης και ειρήνης, περικλείοντάς τα σε μια σφαίρα προστασίας και μετά διανοητικά κόψτε το κορδόνι που σας συνδέει με αυτά.

 

Κόψιμο του καρμικού δεσμού:

Ένας άλλος τρόπος για να σπάσετε τον καρμικό δεσμό είναι να τον «κόψετε», το επιτυγχάνουμε παίρνοντας ένα χαλαζία και το οραματιζόμαστε ως αιθερικό σπαθί.

Οραματιζόσαστε το σκοινί που συνδέει την καρδιά σας με αυτό το άτομο, τον τόπο ή τη σκέψη και, στη συνέχεια, μετακινήστε το χέρι σας προς το στήθος σας και οραματιστείτε, πώς το κόβετε με το σπαθί από χαλαζία, επιτέλους απαλλαγμένο από όλους τους δεσμούς, λέγοντας:

 

Επανάληψη 7 φορές: “Είμαι ελεύθερος, είσαι ελεύθερος, και σε απελευθερώνω, με απελευθερώνω.”

 

Η θεραπεία γίνεται ασυνείδητα.
Είναι καλό από καιρό σε καιρό να κόβουμε τους δεσμούς που μας δημιουργούν ιδεοληπτικούς δεσμούς με καταστάσεις, μέρη, σκέψεις ή ανθρώπους.

Για να το επιτύχετε διαλογιστείτε συνεχώς, συγχωρήστε και ζητήστε συγχώρεση και ζήστε μια ζωή χωρίς αρνητικές σκέψεις και δεσμούς.
Επωφεληθείτε  για να μετατρέψετε, σε αυτήν τη ζωή, μεταξύ αυτών των δύο ανθρώπων που ενσαρκώνονται τώρα, τη σχέση, σε κάτι καθαρότερο, πιο ελεύθερο, χωρίς όρους.

Ζητήστε από τον Ανώτερο Εαυτό του ατόμου να εμφανιστεί για να διαλύσει τους Καρμικούς δεσμούς, που σας ενώνουν.

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα