Τι Είναι Το Munay-ki

“Το Munay-Ki είναι η πρόσκλησή σας να ονειρευτείτε έναν εντελώς νέο κόσμο.”

(Alberto Villoldo, Ιδρυτής).

Munay” στα Quechua σημαίνει “Σ’αγαπώ”, μαζί με το “ki”, από την Ιαπωνική λέξη για την ενέργεια, συνδυάζονται για να δώσουν το νόημα:

“ Η Ενέργεια Της Αγάπης ” και είναι μια από τις αρχαίες Σαμάνικες Διδασκαλίες.

Προέρχεται από τις μεγάλες μυήσεις από την κοιλάδα των Ινδουιστών που μεταφέρθηκαν στην Αμερική από τους πρώτους ιατρούς άνδρες και γυναίκες που διέσχισαν τα στενά Baring από τη Σιβηρία κατά την παγετώδη περίοδο πριν από περίπου 30.000 χρόνια.
Αυτοί οι θαρραλέοι ταξιδιώτες ήταν η Λάϊκα, οι φύλακες της παλιάς γης.

Η Λάϊκα ήταν άντρες και γυναίκες που ζούσαν εξαιρετικές ζωές.
Δεν γεννήθηκαν με ειδικά δώρα από το Πνεύμα, είχαν αποκτήσει ασυνήθιστη χάρη και δύναμη μέσω της προσευχής, της μελέτης των διδασκαλιών σοφίας ή της ενóρασης, άλλα και της πειθαρχίας.

Μερικοί έγιναν διάσημοι ηγέτες και θεραπευτές, ενώ άλλοι ζούσαν ήσυχες ζωές, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και καλλιεργώντας καλαμπόκι.
Οι Λάϊκα ένιωσαν ότι οι άνθρωποι θα έρθουν στο Munay-Ki όταν θα ήταν έτοιμοι και θα αισθάνονταν ένα κάλεσμα για να το πράξουν.
Ήξεραν, ότι όταν είμαστε απαλλαγμένοι από τα όρια του χρόνου, το μέλλον μπορεί να φτάσει προς τα πίσω σαν ένα γιγάντιο χέρι και να μας τραβήξει προς τα εμπρός.

Ο στόχος του Munay Ki είναι να αφυπνίσει πλήρως την βαθιά δύναμη της αγάπης που κρύβεται μέσα σε όλους τους ανθρώπους.

Το Munay Ki αποτελείτε από εννέα τελετουργικές διδασκαλίες

Με αυτές τις μυήσεις ουσιαστικά λαμβάνουμε τους “σπόρους” για να γίνουμε το πρόσωπο της σοφίας και της δύναμης που έχει αποδεχθεί την ευθύνη για όλη τη δημιουργία.

Οι τελετουργικές διδασκαλίες είναι κοινές σε όλες τις σαμανικές παραδόσεις, αν και εκφράζονται σε διαφορετικές μορφές σε διαφορετικές κουλτούρες.

Οι εννέα τελετές ενδυνάμωσης βασίζονται στις μυητικές πρακτικές των σαμάνων Q’ero του Περού, όπως διδάσκονται από τον ψυχολόγο Alberto Villoldo.
Οι τελετές του Munay-Ki μετασχηματίζουν και αναβαθμίζουν το φωτεινό ενεργειακό πεδίο,συνδεόμαστε με τα πνεύματα της Γης και το Σύμπαν,τον Ανώτερο Εαυτό,τις θεραπευτικές μας δυνάμεις και την εσωτερική μας καθοδήγηση.

Απελευθερώνουμε το παρελθόν με τις τελετές κάθαρσης,τα καρμικά και γενετικά προγράμματα και πεποιθήσεις και ανοίγουμε Ιερό Χώρο, τιμώντας τα 4 σημεία του ορίζοντα.

Καθώς λαμβάνουμε το Munay-Ki

Tα τσάκρα μας θα καθαρίσουν και θα αποκτήσουμε,αυτό που η Λάϊκα ονομάζουν το σώμα του “ Ουράνιου Τόξου” .
Αυτό συμβαίνει όταν τα τσάκρα μας λάμπουν με την αρχική τους λάμψη, με το αρχικό τους Φως, και εκπέμπουν τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου.

Μόλις αποκτήσουμε ένα σώμα Ουράνιου Τόξου, τα Φωτεινά όντα και οι Φύλακες της Γνώσης μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας, επειδή αναγνωρίζουν ότι μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα.

Μερικές φορές, οι άνθρωποι θα αντιληφθούν αυτούς τους αρχαίους σοφούς, ως ιθαγενείς της Αμερικής,φορώντας ρόμπες από την Ασία ή γούνες από τη Σιβηρία ή ακόμα και φτερά από τον Αμαζόνιο.
Μερικές φορές θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.
Και θα έχετε πρόσβαση στη σοφία και στις ιστορίες τους.

Καθώς βιώνετε την 7η, 8η και 9η μύηση, το DNA αλλάζει,δημιουργώντας ένα νέο σώμα που θα γερνάει, θα θεραπεύει και θα πεθαίνει διαφορετικά.

 

Αυτός είναι ο τρόπος του Munay Ki

Να φέρουμε αυτές τις Αρχετυπικές Ενέργειες ώστε από homo sapiens, να εξελιχθούμε σε homo luminous.
Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τους σπόρους να μεγαλώσουν και να αποφέρουν τους καρπούς τους, ενώ γινόμαστε ισχυροί αγωγοί της νέας ενέργειας στη Γη.

 

 

{Νεκταρία Σπυροπούλου}          

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα