Τι συμβαίνει μετά τον συντονισμό του Ρέικι;

Ο συντονισμός Ρέικι είναι μια διαδικασία 

Όπου ο Δάσκαλος του Ρέικι, μεταδίδει ενέργεια Ρέικι στον μαθητή.
Η διαδικασία ανοίγει τα ενεργειακά κέντρα του σώματος, τα λεγόμενα «τσάκρα», και τα ενεργειακά κανάλια, επιτρέποντας την παγκόσμια ζωτική ενέργεια να ρέει σε όλο το σώμα.
Μετά τη διαδικασία συντονισμού, ο μυημένος είναι σε θέση να διοχετεύσει την ενέργεια του Ρέικι, σαν κανάλι που έχει ανοίξει.

Αυτός ο συντονισμός, θα ξεκινήσει μια διαδικασία θεραπείας και καθαρισμού του σώματος του αποδέκτη σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα:
Σωματική αποτοξίνωση

Μετά από έναν συντονισμό, ξεκινά μια διαδικασία καθαρισμού στο σώμα μας που αποβάλλει τις τοξίνες και τις ανεπιθύμητες βαριές ενέργειες.
Αυτός ο κύκλος καθαρισμού διαρκεί στον κάθε άνθρωπο διαφορετικά.
Σε αυτή την περίοδο μπορεί να υπάρξουν από τρεις έως επτά κύκλοι, κατά τους οποίους υπάρχουν ροές ενέργειας Ρέικι που ρέουν και στα επτά τσάκρα, αυξάνοντας τη ροή της ενέργειας μέσω της επέκτασης αυτών των ενεργειακών κέντρων.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποτοξίνωσης, ορισμένες σωματικές αλλαγές μπορεί να συμβούν στο σώμα μας, όπως εναλλαγές της διάθεσης, γρίπη, άγχος, διάρροια, μυϊκοί πόνοι κ.λπ.
Αυτά ονομάζονται συμπτώματα αποτοξίνωσης του Ρέικι, τα οποία θα επιλυθούν με συνεδρίες αυτοθεραπείας Ρέικι 21 ημερών.

Πνευματική ίαση

Ένας συντονισμός επηρεάζει βαθιά το πνευματικό σώμα, μετά από το οποίο ένα άτομο μπορεί να παρατηρήσει αλλαγές στη στάση του απέναντι στην οικογένεια στους φίλους και γενικά στη ζωή.
Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε αλλαγές στις απόψεις σε σχέση με κοινωνικές και ηθικές πεποιθήσεις. Μπορεί περιστασιακά να αισθάνεστε μόνοι ή παραπλανημένοι.
Αλλά να θυμάστε, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και πρέπει να χαλαρώσετε και να συνεχίσετε να ασκείτε το Ρέικι, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι παρόλο που όλα φαίνονται να είναι διαφορετικά γύρω σας, όλα έχουν γίνει πιο ξεκάθαρα και πιο κατανοητά.
Όλα αυτά τα συμπτώματα είναι σημάδια ότι η ενέργεια του Ρέικι έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο ζωής σας και έχετε επιτύχει τρομερή πνευματική ανάπτυξη.

Συναισθηματική κάθαρση

Όταν η κάθαρση λαμβάνει χώρα σε συναισθηματικό επίπεδο, ένα άτομο μπορεί να βιώσει έντονα συναισθήματα όπως θυμό, συναισθήματα απόγνωσης, μοναξιάς κ.λπ.
Συναισθήματα που καταπιέζονταν βαθιά μέσα στο συναισθηματικό μας σώμα σε προηγούμενες καταστάσεις.
Υποτίθεται ότι δεν θα υπήρχε λόγος να εμφανιστούν ξανά αυτά τα συναισθήματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι η συμπαντική ενέργεια της ζωής, που μας καθαρίζει από αυτά, για να μας γεμίσει με θετικά συναισθήματα και να μας οδηγήσει στο μονοπάτι της ηρεμίας.
Για να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση, μπορείτε να εξασκηθείτε στο Ρέικι και να φανταστείτε ότι όλα τα ενοχλητικά συναισθήματά σας, ρέουν έξω από το σώμα σας μέσω του ηλιακού πλέγματος.
Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα μακρύ, ζεστό μπάνιο για να χαλαρώσετε συναισθηματικά.

Ψυχική κάθαρση

Καθώς ξεκινά ο ψυχικός καθαρισμός, θα νιώσετε την ανάγκη να επαναλάβετε τις κακές συνήθειες που έχετε ξεχάσει εδώ και καιρό, όπως η λαχτάρα για αλκοόλ, καφεΐνη και διάφορα τρόφιμα μεταξύ άλλων, διαταράσσοντας τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας.
Μπορεί να προκύψουν αρνητικές σκέψεις όπως ενοχές, αυτοκαταστροφικά συναισθήματα απόρριψης, κλπ., αλλά μην ανησυχείτε, καθώς αυτά τα συμπτώματα δεν είναι τίποτα άλλο παρά, ένας απελπισμένος αγώνας αυτών των κακών συνηθειών και σκέψεων να παραμείνουν μαζί σας και να εκδηλώνονται μέχρι να τους παραδοθείς ξανά.
Αλλά τότε έρχεται η βοήθεια του Ρέικι και της θέλησή σας, και είναι μια μάχη κερδισμένη.
Για να μειώσετε αυτά τα αποτελέσματα, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας σε ένα ήσυχο μέρος, να εξασκηθείτε σε διαφορετικούς διαλογισμούς που θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε τις σκέψεις και τον τρόπο ζωής σας προς τη θετική κατεύθυνση.
Αυτή η εμπειρία θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιες αλλαγές θα είναι απαραίτητες στον τρέχοντα τρόπο ζωής σας και ποιες νέες συνήθειες και σκέψεις πρέπει να ασκείτε για να έχετε καλύτερη υγεία και καλή ζωή.
Μόλις λάβετε τους συντονισμούς, τα φυσικά σας ενεργειακά κανάλια θα παραμείνουν ενισχυμένα με μια μόνιμη ροή παγκόσμιας συμπαντικής ενέργειας, για το υπόλοιπο της ζωής σας.

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Προειδοποιητικά σημάδια ανεπίλυτου τραύματος – Αναγνώριση των αόρατων ουλών

Το τραύμα είναι μια βαθιά οδυνηρή εμπειρία που μπορεί να έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ψυχική, συναισθηματική και σωματική ευεξία ενός ατόμου, ειδικά εάν πρόκειται για

Διαβάστε περισσότερα »

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα