Το Ρόδο της συγχώρεσης

Όταν ανοίγουμε την καρδιά μας 

Στους άλλους, γινόμαστε ευάλωτοι και αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο να γίνουμε στόχος των δικών τους προβολών.
Η ψυχική τους ενέργεια μπερδεύεται με τη δική μας και αυτό ίσως μας αποδυναμώσει ενεργειακά.
Συχνά προέρχονται από το ότι ο άλλος μπορεί να διεισδύσει και να χειριστεί το ενεργειακό μας πεδίο και σχεδόν πάντα το άτομο αυτό εισέρχεται από το τρίτο τσάκρα, όπου βρίσκονται αποθηκευμένα θέματα δύναμης και ελέγχου.

Από την στιγμή της εισόδου είναι πολύ εύκολο να ελέγξει τον άλλον, ρουφώντας την ενέργειά του ή εναποθέτοντας τη δική του κατά την θέλησή του.
Φυσικά αυτό γίνεται ασυνείδητα, χωρίς επίγνωση και κακή πρόθεση, αλλά μπορεί να αποδυναμώσει αυτόν που υφίσταται τον χειρισμό και να δημιουργήσει μεγάλη ένταση στη σχέση.

Πολύ συχνά το άτομο που εισβάλλει και ελέγχει είναι η μητέρα του άλλου, ακόμα και αν έχει πεθάνει.
Ίσως είναι ο πατέρα ή ο σύζυγος ή οποιοδήποτε άλλο άτομο, που επιθυμεί να αποκτήσει έλεγχο στη ζωή του άλλου, όμως πιο συχνά είναι η μητέρα.

Ο ευκολότερος τρόπος για να σταματήσετε ή να εμποδίσετε κάτι τέτοιο με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή, είναι να τοποθετήσετε ένα φανταστικό τριαντάφυλλο  ανάμεσα σας και στο άλλο άτομο.
Είναι μια εκπληκτικά δυναμική και προστατευτική τεχνική.

Σε πολλά κείμενα εσωτερισμού, το ρόδο συμβολίζει ψυχική προστασία.

Είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματικό, ίσως επειδή είναι το παγκόσμιο σύμβολο της αγάπης.
Ο οραματισμός ενός ρόδου μας προστατεύει από τις προβολές των άλλων, και εμποδίζει την αρνητική ενέργεια, χωρίς να κλείνει η καρδιά μας απέναντι στους άλλους.
Έτσι λοιπόν, κάθε που συναντάτε στο εξής κάποιον που δεν θέλετε να αναμιχθεί η ενέργειά του με τη δική σας, οραματιστείτε το ρόδο στην άκρη της αύρας σας, ή στη μισή απόσταση ανάμεσα σε σας και στο άλλο άτομο.

Παρατηρήστε αν νιώθετε διαφορετικά.
Θα πρέπει να νιώσετε πολύ έντονα τον δικό σας ψυχικό χώρο και την ταυτότητα, ενώ παράλληλα είστε απολύτως παρόντες για τον άλλον.
Δεν απαιτείται η φυσική παρουσία του άλλου για να ελέγξει την ενέργειά σας, για αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε το ρόδο ακόμα και όταν μιλάτε στο τηλέφωνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ρόδο καθημερινά για προστασία και ισορροπία των τσάκρα σας.
Τη νύχτα πριν κοιμηθείτε, βάζετε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στο ρόδο και το φουσκώνετε ώσπου να σκάσει ή αν θέλετε το κοιτάζετε μέχρι να ξεθωριάζει και να χάνεται.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν υπάρξει ανάγκη να συγχωρέσετε κάποιον.

 

{Δραστική Συγχώρεση_ Colin C. Tipping}

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα