Ενεργειακοί λώροι & Reiki

Οι ενεργειακοί λώροι

Είναι κατασκευασμένα από αστρική και αιθερική  ενέργεια που συνδέουν τα ενεργειακά (λεπτοφυή ) σώματα ή πεδία δύο ή περισσότερων  ανθρώπων.
Συνδέονται μεταξύ των ανθρώπων σαν ομφάλιος λώρος και λειτουργούν ως ένας τρόπος που στέλνουμε και λαμβάνουμε ψυχική ενέργεια  μέσω των τσάκρα.
Όσο περισσότερη ενέργεια στέλνουμε ή λαμβάνουμε, τόσο μεγαλύτεροι και ισχυρότεροι είναι οι λώροι, και αυτό είναι φυσιολογικό σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης.
Όταν αυτές οι αιθερικές χορδές είναι θετικές, μας ενεργοποιούν.
Αλλά όταν είναι αρνητικές, κάτι που συμβαίνει συχνά, αρχίζουν να αποστραγγίζουν τη ζωή μας, και να μας κρατάνε πίσω.

 

Σημάδια ότι έχετε – ενεργειακούς λώρους:

Η ιδέα της αλληλεπίδρασης με ορισμένους ανθρώπους σας γεμίζει με άγχος και κούραση,πρίν ακόμα τους συναντήσετε.

Αισθάνεστε την ενέργεια σας μειωμένη κατά την διάρκεια συνάντησης μαζί τους.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε ένα συγκεκριμένο άτομο.

Έχετε επαναλαμβανόμενες φανταστικές συνομιλίες με κάποιον μέσα στο μυαλό σας.

Ψάχνετε συνέχεια τρόπους για να πάρετε μια εκδίκηση.

Συχνά θυμόμαστε τι είπαν στο παρελθόν νιώθοντας συνεχώς την κριτική τους που μας τραυμάτισε.

Ο πειρασμός να επιστρέψετε σε μια σχέση που δεν σας εξυπηρετεί πια.

Βαθιά αισθήματα θλίψης, θυμού και κατάθλιψης γύρω από το παρελθόν.

Προσκόλληση στο παρελθόν χωρίς να ψάχνεις νέες ευκαιρίες.

 

Ποιος χρειάζεται περισσότερο για να κόψει αιθερικούς λώρους και ενεργειακές συνδέσεις:

 

Άνδρες και κυρίως γυναίκες μετά το τέλος των σχέσεών τους.

Συνήθως οι πρώην σύντροφοι συνδέονται έντονα ενεργειακά, και γι ‘αυτό δεν μπορούν να αισθάνονται ελεύθεροι ο ένας από τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Από καιρό σε καιρό ένας από αυτούς “τραβάει μια χορδή” και ενεργοποιεί στον εαυτό τους ή στον πρώην συντροφό τους ξαφνικό πάθος, επιθυμίες, μίσος ή θυμό.

 

Εκείνοι που έδωσαν όρκους και υποσχέσεις στους άλλους ανθρώπους.

Εάν είστε δεμένοι με όρκους με κάποιον.
Αυτό θα μπορούσε να γίνει σε στιγμές αγάπης, φιλίας, ενοχής ή οίκτου.
Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι απλοί αφελείς όρκοι και υποσχέσεις που δώσατε όταν ήσασταν παιδί.
Αν και τους ξεχάσατε, είναι ακόμα ενεργοί και δουλεύουν.
Οι βλαβεροί όρκοι και οι υποσχέσεις πρέπει να τερματίσουν και οι αιθερικές χορδές να κοπούν. Έστω κι αν ο όρκος μοιάζει με “καλό” – για παράδειγμα για να προστατεύσει κάποιον για πάντα, είναι όμως ένας πολύ περιοριστικός όρκος.
Σας φέρνει σε ένα ρόλο του “θύματος” και αυτό φυσικά είναι επιβλαβές καθώς έχετε δεσμευτεί σ’αυτόν τον αιώνιο όρκο όπου τελικά σας αποδυναμώνει.

 

Σε εκείνους που δεν μπορούν να ξεχάσουν εκείνους που τους έχουν βλάψει και αφήνουν τους ανθρώπους από το παρελθόν να του επηρεάζουν.

Οι ημιτελείς σχέσεις συνεχώς σας τραβούν πίσω, αναγκάζοντάς σας να σκεφτείτε ξανά και ξανά για εκείνον που σας έβλαψε.
Συναισθηματικά και διανοητικά καταλαβαίνετε ότι δεν θέλετε να συναντήσετε ή να δείτε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας ποτέ ξανά, αλλά στην πραγματικότητα με αδιάτρητες αιθερικές χορδές εξακολουθείτε να συνεχίζετε να ανταλλάσσετε ενέργεια.
Οι ημιτελείς σχέσεις συνεχώς σας τραβούν πίσω, αναγκάζοντάς σας να σκέφτεστε ξανά και ξανά εκείνον που σας έβλαψε.
Με απλή σκέψη  για το πρόσωπο αυτό,τους κάνετε ισχυρότερους με τη δική σας ενέργεια.
Ειδικά αν είχατε σεξουαλική επαφή με ένα άτομο (ακόμα και αν ήταν μόνο μία φορά) δημιουργείται αμέσως η αιθερική  χορδή στο πρώτο και στο δεύτερο chakras και η ανταλλαγή ενέργειας συνεχίζεται ακόμη και αν έχετε ξεχάσει αυτό το άτομο καθώς έχετε μαζέψει μέσα από αυτούς τους λώρους όλα τα ενεργειακά σκουπίδια του ατόμου αυτού.

 

Όταν δύο άνθρωποι έχουν μια συναισθηματική σχέση.

Τα συναισθήματα της αγάπης και της ανταλλαγής είναι συχνά αρκετά για να δημιουργήσουν έναν λώρο. Συχνά αυτοί οι λώροι είναι μεταξύ των κοιλιών, αλλά μπορεί να βρίσκονται σε άλλες περιοχές όπως η καρδιά ή το ηλιακό πλέγμα.
Έτσι όταν δύο άνθρωποι έχουν μια συναισθηματική σχέση μπορεί αυτός ο λώρος να γίνει τόσο ισχυρός και καθαρός,όσο διαρκεί το συναίσθημα της αγάπης,που βοηθάει και τροφοδοτεί και τους δύο συντρόφους, με αυτή την συναισθηματική θετική ενέργεια.
Μερικοί λώροι που αρχίζουν και γίνονται ακαθάριστοι γεμίζοντας τοξικές ενέργειες,αρχίζουν και προκαλούν πολλά προβλήματα σ’ένα ζευγάρι και θα μπορούσαν ασφαλώς να οδηγήσουν σε διάλυση.
Ο καθαρισμός ενός λώρου, μπορεί να βοηθήσει στην συναισθηματική ένταση, ώστε το ζευγάρι να μπορέσει να προχωρήσει σε μια πιο ισορροπημένη σχέση.

Είναι καιρός να προχωρήσετε με τη ζωή σας αφήνοντας πίσω παλιές σχέσεις και συνήθειες με την αποκοπή λώρων και χορδών.
Για να κόψετε τους ενεργειακούς λώρους, ο καθένας μπορεί να πάρει βοήθεια από το Ρέικι καθώς είναι μια πολύ χρήσιμη και δυνατή μέθοδος για την αποκοπή ή εκκαθάριση αυτών των λώρων.

Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία θεραπείας με το Reiki

Θα πρέπει πρώτα, να έχετε αποφασίσει ότι θέλετε πραγματικά να φύγετε από τις παλιές προσκολλήσεις και να κόψετε αυτούς τους λώρους που σας κρατάνε πίσω στη ζωή σας.
Μερικές φορές η ανακάλυψη ότι ήταν οι δικοί μας φόβοι για την ενδυνάμωση αυτών των λώρων μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό.
Αυτό που πρέπει πρώτα να θεραπεύσει το Reiki είναι η αντίσταση των συναισθημάτων αυτών, πριν την διαδικασία αποκοπής των λώρων.

Πολλές φορές ο εξωτερικός μας κόσμος είναι η αντανάκλαση του δικού μας εσωτερικού εαυτού, το Reiki βοηθάει στην επούλωση του σκοτεινού εαυτού μας,εμποδίζοντας να επαναλάβουμε τα ίδια και τα ίδια, δημιουργώντας τις ίδιες συνήθειες στο υποσυνείδητό μας, και να ξαναδημιουργήσουμε τους ίδιους λώρους με άλλα άτομα στη ζωή μας.

Οι ενεργειακοί λώροι και χορδές,μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για μια ζωή, καθώς είμαστε «βολεμένοι» στη συνήθειά μας.
Ο καθένας μας έχει στιγμές από το παρελθόν του,όπου έχει βιώσει συναισθηματικό ή σωματικό πόνο,ενοχή ή ντροπή, λεκτική ή ψυχική βία από ανθρώπους που έχουμε ή είχαμε συναναστραφεί.
Πρέπει να σκεφτούμε που μας εξυπηρετεί αυτή η συνήθειά μας και η βολή μας, ώστε να συνεχίζουμε να δεχόμαστε όλα τα παραπάνω.
Δεν είναι απαραίτητο ότι όλοι ενεργειακοί λώροι ή χορδές είναι μόνο αρνητικοί, αν ένας «θετικός λώρος που μας τροφοδοτεί με θετική,αναζωογονητική ενέργεια, πρέπει να παραμείνει,τότε θα παραμείνει.

Είναι στο χέρι σας να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας, καθαρίζοντας από το παρελθόν και ξεκινώντας από την αρχή σε νέες ευκαιρίες και σε νέους ανθρώπους.
Άλλωστε έλκουμε ότι είμαστε και όσο ανεβαίνουν οι δονήσεις μας, με το Reiki, άλλο τόσο θα έλκουμε πια και τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μας, δημιουργώντας υγιείς λώρους και χορδές.

 

{Νεκταρία Σπυροπούλου}

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν:6987196691
Email:info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα