Shamballa: Γη με λαμπερά πνεύματα

Μόνο εκείνοι των οποίων η συχνότητα δόνησης είναι υψηλή

Εισέρχονται στη γη της Σαμπάλλας , ενεργούν από την αγάπη, ποτέ από τον φόβο.
Κάθε άτομο έχει μια στιγμή στη ζωή όταν αντιλαμβάνεται ότι «κάτι» μέσα του, του ζητά να κάνει μια αλλαγή.
Νιώθει την ανάγκη να αφαιρέσει αυτό το κέλυφος που με τα χρόνια έχει δημιουργήσει και έχει μεταφέρει στους ώμους του, που τον έχει περιορίσει, ώστε να κάνει αυτό τον προσωπικό μετασχηματισμό που θα τον βοηθήσει να γίνει ο κυρίαρχος της δικής του ζωής.

Όλοι οι άνθρωποι

Που θέλουν να βελτιώσουν ή να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους για να  ζήσουν με έναν εντελώς νέο τρόπο, μπορούν να κάνουν χρήση της Shamballa , του μονοπατιού του chi , που είναι η ενέργεια με τη μεγαλύτερη συχνότητα που είναι γνωστή και προσβάσιμη από όλους χωρίς εξαίρεση, από παιδιά ως ηλικιωμένους.

Η μόνη προϋπόθεση είναι,ότι πρέπει να ρίξει όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις του και να ανοίξει το μυαλό του για να ζήσει εμπειρίες πέρα ​​από αυτό που προσφέρει η πραγματικότητα.
Η εργασία με την ενέργεια της Σαμπάλλας είναι ιδανική για όλους εκείνους που δεν φοβούνται την αλλαγή και θέλουν να αλλάξουν την δόνησή τους και να ζήσουν ελεύθερα τη δική τους εξέλιξη.
Η συχνότητα στην οποία σας μεταφέρει είναι τεράστια μετασχηματιστική και θεωρείται ως μια ισχυρή θεραπευτική ενέργεια.

«Η Σαμπάλα, είναι μια χώρα όπου ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι γεμάτος δύναμη και αίνιγμα και γίνεται ένα φως που φωτίζει τον ταξιδιώτη»

Μύθοι και θρύλοι για τη Shamballa

Η προέλευση της Shamballa αφηγείται διαφορετικές ιστορίες που χρονολογούνται από τους αρχαίους μύθους.
Η τοποθεσία και η φύση της έχουν οδηγήσει σε περισσότερες από μία ασυμφωνίες, καθώς, ενώ ορισμένες μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει πραγματικά, άλλοι ισχυρίζονται ότι είναι ένα πνευματικό μέρος που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω του νου.

Μεταξύ των βουδιστικών μύθων, λέγεται ότι υπήρχε ένας χαμένος παράδεισος όπου τα ανώτατα και αθάνατα όντα ζούσαν σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον τους, με τη φύση και με το σύμπαν γενικότερα.

Αυτός ο παράδεισος ήταν γνωστός ως Τσανγκ Σαμπάλλα, το νόημα του οποίου είναι η πηγή της Αιώνιας Σοφίας.

Αυτός ο ίδιος παράδεισος στην Ινδία, ανάμεσα στα Ιμαλάια, ονομάστηκε Kalapa και η κινεζική παράδοση τον βρήκε στα βουνά Kun Lun.
Οι άνθρωποι του Θιβέτ και της Μογγολίας πιστεύουν ότι η Σαμπάλλα είναι ένα βασίλειο που κατοικείται από τέλεια ή και ημιτελείς όντα και τα οποία είναι αφοσιωμένα στο να είναι οδηγοί στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Θεωρούν τη Shamballa ως την πύλη που συνδέει τον φυσικό κόσμο και τον πνευματικό κόσμο, ο οποίος καλύπτεται από έναν ψυχικό τοίχο.
Οι Κέλτες το γνωρίζουν ως το βασίλειο της κοσμικής αρμονίας μέσα στα πέπλα του Άβαλον και είναι κρυμμένο στα πέπλα της ψευδαίσθησης.
Σχολιάζουν ότι κάποτε έγινε το σπίτι τους, αλλά τώρα το έχουν σχεδόν ξεχάσει, και το θυμούνται μόνο στα όνειρά τους, που η ψυχή τους πηγαίνει ακόμα εκεί για θεραπεία και αναζωογόνηση.

Σε αυτόν τον παράδεισο δόθηκαν διάφορα ονόματα, μεταξύ άλλων «απαγορευμένη γη», «γη Λευκών Νερών», «γη ακτινοβόλων πνευμάτων», «γη ζωντανής φωτιάς», «γη ζωντανών θεών», «γη των θαυμάτων».

Οφέλη της Shamballa

Οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση στη Shamballa εισέρχονται σε μια φιλοσοφία της ζωής στην οποία η καθημερινή ζωή τους μεταμορφώνεται συνεχώς.
Καταφέρνουν να βελτιώσουν την ύπαρξή τους και το περιβάλλον τους και εισέρχονται σε αυτό το καταφύγιο ευεξίας όπου κυριαρχεί η εσωτερική ειρήνη που όλοι απαιτούμε.

Μας βοηθά να ισορροπήσει και να εναρμονίσει τα ενεργειακά μας κέντρα ή τσάκρα, τα nadis, τα εγκεφαλικά ημισφαίρια και γενικά να συνδεθούμε με όλα τα πολυδιάστατα συστήματα μας με τον πιο απλό τρόπο.
Μας συνδέει με το κέντρο της ύπαρξής μας, κάνοντάς μας να δούμε και να καταλάβουμε ότι κάθε εμπειρία που ζούμε, είτε είναι καλή είτε κακή, είναι δοκιμές και ευκαιρίες που ευνοούν την προσωπική μας ανάπτυξη.

Η Shamballa

Ανοίγει τον τρόπο διοχέτευσης της υψηλότερης δυνατής δόνησης του σύμπαντος.
Αυτή η ενέργεια είναι καθαρή και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε επιβλαβή τρόπο.
Είναι μια ενέργεια που προέρχεται από το δικό μας “Εγώ Ειμί” και σέβεται τη βούληση του καθενός ανά πάσα στιγμή, με την οποία ξέρει ακριβώς πόσο ενέργεια είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε και να αποδεχτούμε.
Ο καθένας θέτει το δικό του ρυθμό, αλλά ο τελικός σκοπός των ενεργοποιήσεων και των καθαρισμών που συμβαίνουν  είναι ο ίδιος για όλους.

Πρέπει να απελευθερωθούμε από αυτήν την πανοπλία που σέρνουμε και που μας εμποδίζει να προχωρήσουμε με τον δικό μας ρυθμό, να απαλλαγούμε από όλους τους φόβους που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε ως ψυχές.
Αν δεν ξεφορτωθούμε αυτό το κέλυφος, θα κολλήσουμε στο παρελθόν και αυτό σημαίνει ότι διατηρούμε τα παλιά στερεότυπα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις και σαν το στάσιμο νερό θα σαπίσουμε.

Χρειάζεται να μετακινηθούμε από τη δόνηση του φόβου, στη δόνηση της αγάπης.
Όσο περισσότερη η ικανότητα να αισθανόμαστε και να εκφραζόμαστε με την ανεύ όρων αγάπη για τον εαυτό μας και τους άλλους, τόσο πιο κοντά είμαστε στην συγχώνευση με την υψηλότερη πτυχή του εαυτού μας.

Συνοπτικά

Η Shamballa δεν είναι μόνο μια ενεργειακή θεραπευτική πρακτική, αλλά είναι επίσης ο οδηγός που διευκολύνει την ανακάλυψη της πορείας της ζωής μας, παρέχοντας μας σαφήνεια, θάρρος, ελευθερία και δύναμη.

Όλα μέσα από την Αγάπη, αφήνοντας τον φόβο στην άκρη .

Η ενέργεια ανοίγει τη συνείδησή μας και μας δείχνει ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, ότι υπάρχει ένας άπειρος αριθμός διαφορετικών διαστάσεων ή επιπέδων, των οποίων οι πολιτισμοί είναι πολύ πιο προηγμένοι.

«Η ενέργεια του μυαλού είναι η ουσία της ζωής»

      – Αριστοτέλης –

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα