Sutratma: Το ασημένιο κορδόνι

Το Sutratma , ή ασημένιο κορδόνι, είναι στη μεταφυσική βιβλιογραφία, ένας όρος που αναφέρεται στη σύνδεση μεταξύ του φυσικού σώματος, του αστρικού σώματος και του Ανώτερου Εαυτού ( η Μονάδα ).
Το Ασημένιο Σχοινί αναφέρεται από αποκρυφιστές και μυστικιστές, ειδικά σε περιβάλλοντα θανάτου, αλλά είναι το σκοινί που τροφοδοτεί την προσωπικότητα
( το Εγώ ) με την ενέργεια που διατηρεί τη ροή της ζωής μέσα στο σώμα.
Σε ορισμένες σχολές της Πνευματικότητας, ονομάζεται επίσης perispirit .

Το Ασημένιο κορδόνι περιγράφεται επίσης ως Αστρικό Σχοινί επειδή είναι ο δεσμός μεταξύ του φυσικού σώματος και του αστρικού σώματος και ονομάζεται ασημένιο κορδόνι επειδή σχηματίζεται από ένα συγκρότημα σωματιδίων υψηλής δόνησης που περιστρέφονται πολύ γρήγορα και μπορούν να γίνουν αντιληπτές ως μια γυαλιστερή ακτίνα από ασήμι, γκρι ή ένα λευκό-μπλε φθορίζον φως.

Έχει περιγραφεί ως λείο, πολύ μακρύ και πολύ φωτεινό, σαν ένα ελαστικό καλώδιο από φως.
Το υψηλότερο δονητικό πεδίο του επιτρέπει να τεντωθεί άπειρα, εκτός από τη στιγμή του θανάτου Φαίνεται να έχει πλάτος περίπου μια ίντσα, να αστράφτει σαν πούλιες σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να συνδέεται με μια από τις πολλές πιθανές θέσεις στο φυσικό σώμα.
Η ύπαρξη αυτής της σύνδεσης μπορεί να θεωρηθεί ως μυστήριο, καθώς αυτό είναι το όχημα από όπου συγκεντρώνουμε όλη την «πνευματική τροφή», τις ιδέες και τις ανακαλύψεις μας.

Η σύνδεση μεταξύ του Σουτράτμα – του Ασημένιου Σχοινιού και των Σωμάτων

Το Sutratma δεν πρέπει να θεωρείται απλώς ως ενεργειακό καλώδιο, είναι κάτι περισσότερο από αυτό.
Είναι μια συλλογή από ενεργειακά νήματα που συνδέονται μεταξύ τους και υφαίνονται ακριβώς όπως ένας ιστός.
Τα πιο σημαντικά ενεργειακά νημάτια συνδέονται από το κεφάλι ( επίφυση ) και επίσης από το τσάκρα της καρδιάς.

Το σημείο σύνδεσης του κορδονιού στο αστρικό σώμα διαφέρει, όχι μόνο μεταξύ των προβολέων αλλά και από προβολή σε προβολή.
Αυτά τα σημεία αντιστοιχούν σε κύριες θέσεις τσάκρα.
Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις του Robert Bruce, δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο σύνδεσης με το πυκνότερο σώμα, αλλά μάλλον μια τοπικά συγκλίνουσα συλλογή κλώνων που οδηγούν έξω από όλα τα κύρια τσάκρα και μερικά από τα δευτερεύοντα.

Το Sutratma μοιάζει αρκετά με τον ομφάλιο λώρο που συνδέει το σώμα της μητέρας με το μωρό.
Το Σουτράτμα σχεδιάστηκε για να μεταδίδει ό,τι είναι πνευματικό στο φυσικό σώμα, όπως μια μητέρα κρατά το μωρό να τρέφεται μέσα στη μήτρα της.
Ο σωματικός θάνατος είναι η στιγμή που ο Ασημένιος λώρος χωρίζεται ως σύνδεση μεταξύ του Σώματος και του Πνεύματος.

Κατά τη διαδικασία του θανάτου, καθώς το πνευματικό σώμα εγκαταλείπει το φυσικό σώμα και απομακρύνεται, το ασημένιο κορδόνι γίνεται πιο λεπτό καθώς τεντώνεται στο όριο του και κόβεται.
Όταν συμβεί αυτό, το πνευματικό σώμα απελευθερώνεται από την προσκόλληση στο φυσικό σώμα.
Σε αυτό το σημείο, καθίσταται αδύνατο για το πνευματικό σώμα να επιστρέψει ποτέ στο φυσικό σώμα.
Για το λόγο αυτό, μπορούμε να ορίσουμε τον «μη αναστρέψιμο θάνατο» ως εκείνο το σημείο κατά το οποίο το Ασημένιο Κορδόνι τεντώνεται μέχρι τα όριά του και κόβεται.
Αυτό είναι το λεγόμενο «σημείο χωρίς επιστροφή».

Το Αστρικό Ασημένιο Κορδόνι χρησιμεύει ως κανάλι από όπου το καύσιμο της ψυχής φτάνει στο σώμα, δεν υπάρχει όριο, δεν μπορεί να μετρηθεί με κανένα ανθρώπινο σύνολο μετρήσεων, δεν θα σπάσει, δεν μπορεί να δεσμευτεί, είναι πραγματικά ένα θαύμα της Πνευματικής Μηχανικής.

Ο λόγος που δεν μπορεί να σπάσει είναι ότι αυτό το κορδόνι συνδέεται με το φυσικό σώμα μέσω των Πνευματικών Σφραγίδων, οι οποίες είναι προ-προγραμματισμένες να «σπάσουν» και να απελευθερώσουν την επέκταση της ψυχής της φυσικής της ενσάρκωσης την κατάλληλη στιγμή.

 

 

 

Νεκταρία Σπυροπούλου
Reiki Master Teacher/ Spiritual Teacher
Ολιστική – Ενεργειακή  Θεραπευτική
Κιν: 6987196691
Email: info@harmonyspiritualhealing.gr

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδας μας συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
Μάθετε περισσότερα